diumenge, 10 de febrer del 2013

Nova victòria veterans del CF Cullera

PARTIT MOLT COMPLICAT.

VETERANS C.F CULLERA 2 - C.D PERELLO VETERANS 0

Partit molt disputat el jugat la passada vesprada entre dos equips amb objectius molt diferents en la present temporada,ja que l'equip de Veterans C.F Cullera es jugava amb estos tres punts el poder estar en disposició de competir per l'actual lliga 12/13.
En la primera part el joc es desenrotlla en la mitat del camp rival però els jugadors de Veterans C.F Cullera no es van mostrar massa encertats en linees generals cometent excessius errors en el passe i precipitant-se a buscar el joc d'atac,per un altre costat el conjunt visitant pressionava molt dalt amb la qual cosa feia molt difícil el poder eixir amb el baló controlat des d'arrere i iniciar jugades d'atac,de totes maneres Veterans C.F Cullera que va comptar amb el factor de l'aire en contra en esta primera part,controla el partit des del seu inici i no deixa que el C.D Perello tinguera cap ocasió clara de gol.
El primer gol va ser obra de Ruben Pelaez en el minut 32 de partit al transformar un penal per mans clares d'un defensor dins del seu àrea.

El segon gol va ser obra de Carlos Moreno en el minut 41 de partit a l'enviar a la xarxa un rebutj del porter rival.
La segona part i amb un resultat a favor de 2-0 per a l'equip de Veterans C.F Cullera pareixia que seria un partit prou fàcil de resoldre per a l'equip local,però el futbol és així de complicat en algunes ocasions,l'equip local es queda primer amb un home menys en el minut 50 de partit per l'expulsió de David Gonzalez,i 5 minuts més tard amb un altre jugador menys per expulsió de Raul Vargas,així que va d´haver de jugar els 30 ultims minuts amb 9 jugadors.
Veterans C.F Cullera col·loca dos linees de quatre jugadors,defenent molt arrere i deixant a l'equip visitant el domini del baló,tots els seus jugadors van fer un gran esforç físic i no van deixar que l'equip visitant tinguera cap ocasió de gol,per un altre costat les possibles contres eren verdaderes ocasions de perill per part de l'equip local,(encara que ja els seus davanters estaven molt cansats).
En linees generals encara que l'equip no va fer un brillant joc,va saber capaç de jugar en una situació de superioritat numerica encontra i mantindre la porteria a zero,el mes important en aquest partit era que els tres punts en joc es quedaren a casa.