dissabte, 2 de febrer del 2013

Derrota del Benjamí del Sucro davant dels líders

Ac. Valencia C.F. "B"-7 Sucro-2 (13a jornada lliga).

Derrota del Benjamí del Sucro davant els líders de la competició en un partit en què els nostres han donat la cara. En la primera part, els locals eixien més "enxufats" i prompte s'avançaven amb dos gols molt ràpids (2-0). El Sucro entrava en el partit, reduint distàncies (2-1) i sense fugir del cos a cos que plantejava el València i que provocava ocasions i gols en ambdues porteries. Amb el temps quasi cumplit, i quan el marcador anava 4-2, els nostres rebien el cinqué que deixava les coses molt favorables per als locals. En la segona part, el partit continuaria igual i els nostres no perdrien la cara al partit; tan sols al final els locals farien dos gols més deixant el resultat en el definitiu 7-2. Els gols dels nostres han sigut d'Eric i Cristian.
BENJAMÍ: Ac. Valencia C.F. "B"-7 Sucro-2 (13a jornada lliga).