dimecres, 20 de febrer del 2013

Derrota de l'Infantil del Sucro Fs

INFANTIL: Levante Dominicos-3 Sucro-2 (16a jornada lliga)

Primera derrota en lliga de l'Infantil del Sucro en un partit molt físic en el qual els locals han sigut més efectius. El partit començava amb el domini dels nostres que prompte tindrien la primera ocasió. Però no l'aprofitaven i el Levante Dominicos si que encertava la seua (1-0). Els nostres continuaven dominant i prompte feien l'empat (1-1). Encara tindriem 2 ocasions molt clares abans del descans però els pals evitaven el gol visitant. En la segona els nostres s'avançaven (1-2) i semblava que la victòria no s' escaparia però els locals, motivadíssims durant tot el partit, capgirarien el marcador amb dos gols més (3-2). Al final, els nostres eixien en porter jugador però no aconseguien l'empat. Els gols dels nostres han sigut de Jaume i Eric.