dimecres, 13 de febrer del 2013

Prèvia jornades setmana atípica Sucro Fs

Aquesta setmana tenim una jornada atípica en quan als horaris. El primer partit comença hui dimecres. L'Infantil s'enfronta a un sempre difícil Pilar (7é) al Pavelló, a les 18:15 h. Esperem que els nostres, que continuen al capdavant de la classificació, puguen continuar la bona ratxa que porten.
El Dissabte de matí es el torn de l'Aleví, que rep al Levante-Dominicos "B" a les 10:00 h. Els nostres, que van segons, s'enfronten al 8é classificat i intentaran continuar la seua progressió i sumar tres nous punts. El dissabte per la vesprada, a les 20:00 h. juga el Sénior al camp del Ribaroja, 6é classificat. Els nostres, que van tercers amb un partit menys, intentaran traure els punts en la segona eixida consecutiva d'aquesta segona volta davant un complicat rival.
El diumenge pel matí es juguen dos partits. El Femení, que es troba al 7é lloc, te un important desplaçament al camp del Benifaió, on s'enfrontarà a les 11:00 h. al colista de la classificació. Les nostres xiques intentaran fer un bon partit i traure els punts en joc. Poc després, a les 12 h., el Prebejamí juga al Pavelló contra el Jesús Maria "D", quart classificat, en el primer partit de la segona volta de la fase de grups de la Copa Plata. Els nostres menudets intentaran guanyar i continuar el seu aprenentatge.
Per últim, el Benjamí ha vist endarrerit el seu partit de lliga i jugarà el dilluns a les 18:30 al camp del Picassent "B". Els nostres, que van quarts, intentaran fer-ho be i donar guerra als locals, quints classificats.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada