dilluns, 11 de febrer del 2013

Cullera va acollir diumenge la 3ª prova de la Lliga d'hivern de piragüisme


Diumenge  de matí les instal.lacions del Club de Piragüisme de Cullera acolliren la tercera prova de la Catorzena Lliga d'Hivern en aigües tranquil.les organitzada per la Federació Valenciana de Piragüisme.  Centenars de palistes vinguts de clubs de tota la Comunitat participaren des de les 10 del matí en la competició en les distintes categories tan masculines com femenines. Esta lliga servix als esportistes com preparació per al campionat d'Espanya que es disputa en març. El president del club Salva Rico ens contava que al contratri del que la gent pensa, el gros de les competicions d'este esport es disputen fora de la temporada estival. 
En la classificació per equips, el Club de Piragüisme de Silla va ser el clar vencedor, entre els 10 participants, amb 658 punts, seguit del Club de Regates de Borriana amb 570 i el club de Piragüisme de Cullera amb 438 punts. 
Pel que fa al paper dels palistes del club cullerenc en la prova cal destacar  la segona plaça de Natalia Bou en K1 Aleví femení 1000 metres , el primer lloc de Carolina Martinez Sanmanuel en cadet femení K1 5000 metres. També campiona va  ser en categoria veteranes K1 5000 metres la palista Rosa Fabra Sapiña, en la mateixa categoria  la també cullerenca Esther Romero quedà segona.
En categories masculines cal destacar el bon paper d'Aaron Bixquert, campió en categoria aleví A en K1 1000 metres, Javier Olivert campió en aleví B, o Daniel Vasileuski qui es va imposar en categoria Infantil B 2000 metres. Per la seua part Raül Cruañes va ser el vencedor en categoria Juvenil en K1 sobre una distància de 5000 metres. 
Destacar també que en esta prova  2 dels 4 jutges encarregats de puntuar eren cullerencs, Dolors de Fez, i José Llinares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada