divendres, 22 de febrer del 2013

Treballada i merescuda victòria del Sucro Fs a mislata

SÉNIOR: Mislata-4 Sucro-6 (12a jornada lliga).

Gran victòria del Sucro en un partit complicat corresponent a la 12 jornada i que va ser ajornat en el seu moment.
En la primera part, els dos equips es mostraven amb molt de respecte pel contrari. Aixina i tot , el nostre equip tenia ocasions per avançar-se, com una contra d'Ernesto o una pared entre ell mateixa i Alan que al final no culminarien. Però seria el Mislata qui s'avançaria al minut 14 (1-0). Els nostres intentarien empatar però amb l'avantatge local s'arribaria al descans. En la segona part, les precaucions anirien per l'aire i vindria el vendaval de gols, amb els dos equips buscant la victòria descaradament. El Sucro eixia apretant i, després de dos ocasions consecutives d'Héctor, empatava amb un gol de Bayona. El Mislata reaccionava prompte, i tornava a avançar-se (2-1) però Ernesto tornava a establir l’igualtat al marcador (2-2).  Poc després, al minut 11, els locals s’aprofitaven de l'expulsió de Màxim i amb avantatge numèric es tornaven a avançar (3-2). Però els nostres estaven decidits a no tornar hui de buit i al minut 13 Alan rematava al segon pal una jugada de Pendi (3-3). Amés, l'acumulació de faltes dels locals produia dos dobles penaltys convertits per Bayona que deixava el marcador molt clar per als nostres (3-5). Però el Mislata no es rendia i, jugant de 5, retallava distàncies (4-5) a falta de 2 minuts. Finalment Carlos, amb un nou gol, tallava les esperances locals i certificava una nova victòria en una pista molt difícil, com és la del Mislata, quint classificat.
Ara, amb aquestos tres punts, l'equip ja és segon, empatat a punts en El Pilar, al qui s'enfrontarà la setmana que ve en un altre apassionant partit. Però abans, està el Requena, al qui els nostres hauran d'intentar guanyar el dissabte, al Pavelló.