diumenge, 17 de febrer del 2013

Treballada victòria dels sèniors del Sucro Fs a Ribaroja

SÉNIOR: Ribaroja-2 Sucro-3 (18a Jornada lliga)

Victòria treballada del primer equip del Sucro que ha hagut d'anar a "remolque" durant quasi tot el partit però que ha cregut en la victòria fins el final. I és que l'encontre començava molt malament per als nostres que veien com els locals s' avançaven prompte amb dos gols seguits (2-0). Afortunadament Héctor reduia distàncies al minut 7 en convertir una falta, i feia concebir esperances de remuntada (2-1). La intensitat era màxima i al minut 10 els dos equips ja acumulaven 5 faltes cadascun. Els locals desaprofitaven un doble penalty i els visitants estavellaven en el pal dos ocasions de Juanmi i Héctor. Però Ernesto no perdonaria i al minut 18 faria l'empat a dos que deixava tot per decidir en la segona part. En el segon temps el Sucro apretava, intentant avançar-se al marcador però no aconseguia traure partit ni de l'acumulació de faltes local (al minut 9 el Ribaroja ja en tenia 5) ni de la superioritat numèrica de 2 minuts provocada per l'expulsió d'un jugador local. Al remat, el gol arribaria a falta de molt poc, en transformar Bayona un doble penalty que deixaria el 2-3 al marcador i els tres punts en el nostre casiller particular.