dimecres, 13 de febrer del 2013

Victòria d el'INfantil del Sucro Fs

Victòria de l'Infantil del Sucro cimentada en una bona segona part dels nostres. En la primera part el Sucro dominava i al minut 8 s'avançava al marcador (1-0). No obstant, els visitants no es rendien i, capgiraven el marcador amb dos gols que deixaven el 1-2 al descans. En la segona, els nostres eixien amb més intensitat, i marcaven 4 gols que deixaven les coses sentenciades (5-2).Finalment, i a l'últim minut, El Pilar marcava el tercer que deixava el definitiu 5-3 al marcador. Els gols del Sucro han sigut de Jaume (3), Joel i Diego.
INFANTIL: Sucro-5 Pilar "A"-3 (15a jornada de lliga)