divendres, 1 de febrer del 2013

Horaris partits Sucro Fs

Horaris dels Partits.

Vos deixem els horaris i la prèvia dels partits del pròxim cap de setmana. En rosa, com sempre, els que es juguem a casa, al Pavelló.
La jornada comença divendres amb el partit del Benjamí. L'equip te un difícil desplaçament al camp del líder, l'Acadèmia València C.F. que conta els seus partits per victòries. Els nostres, al lloc 4, intentaran fer un bon partit i donar guerra als líders.
La jornada continua el dissabte de matí amb dos partits al Pavelló. A les 9:00 h. juga l'equip Aleví contra el huité classificat, el Penya-roja. L'equip, que també va quart, intentarà continuar amb la seua progressió i sumar tres nous punts. A les 10:00 h. juga l'Infantil contra el colista, La Salle. Després de tres eixides consecutives, els nostres, que continuen primers, tornen a casa on intentaran fer un bon partit i seguir sumant punts. Ja per la vesprada li toca el torn al partit del Sénior. El primer equip, que va tercer, juga a les 18:30 h. al Pavelló contra La Safor, un rival complicat, que es troba al 11é lloc, (entrenat per un cullerenc i exSucro, Llorens P. ) i davant el qual intentarà començar la segona volta amb bon peu i aconseguir els tres punts en joc.

La jornada conclou el diumenge, amb dos partits més. A les 10:00 h., el Femení que va en setena posició, te un complicat desplaçament al camp del líder, el Massanassa. Després de guanyar el partit ajornat contra La Union, les nostres intentaran fer un bon partit i posar les coses difícils a les locals. I per últim, a les 12:00 h. al Pavelló el Prebenjamí juga la segona jornada de la fase de grups de la Copa Plata, que l’enfrontarà al Chiva. Els nostres intentaran continuar progressant i plasmar en la pista tot el que van aprenent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada