Victòria dels Veterans del Cf Cullera a Carlet

CARLET A.C. 1 - C.F. CULLERA VETERANS 3

GALINDO FIRMA LA VICTÒRIA DEL CULLERA
 A CARLET.

El C.F Cullera Veterans va mantindre un gran partit en el camp d'un sempre difícil Carlet,intenta jugar tots els balons i prompte es va fer amo del centre del camp,la qualitat i pega dels seus jugadors era evident i prompte s'avanç en el marcador en el minut 10 de partit amb un excel·lent tir de Sime d'una distància de 35m,sorprenia el porter local introduint-se el baló per l'escaire .
El C.F Cullera tira d'ofici per a poder mantindre el seu porteria a zero,però eren els locals que en una jugada aïllada marcaven el 1-1 en el marcador en el minut 37 de partit,un gol que a penes els va donar temps per a disfrutar-ho quan Galindo era capaç de robar el baló al meta local i introduir el baló al fons de la porteria,minut 38 de partit.
Mencionar que en esta primera part l'equip de Veterans C.F Cullera va disposar de diverses ocasions per a poder obtindre un marcador molt mes ampli però els seus davanters no van estar encertats.
Ja en la segona mitat el conjunt local intent complicar-li les coses a l'equip de Veterans C.F Cullera,va arribar a disposar de diverses ocasions per a marcar. Però en el futbol hi ha una màxima que diu que qui perdona acaba pagant-ho i això li va succeir als locals.

Veterans C.F Cullera jugant al contraatac era molt perillós i prompte van arribar ocasions per part dels seus davanters de crear perill de cara a la porteria contrària,de nou Galindo en el minut 59,llançava un bon tir que s'estavellava en el pal,després va haver-hi una altra gran jugada en què participe tota la seua davantera era Juan Rico en el minut 64,qui de fort tir,el baló colpejava el pal,el gol es feia d´esperar,arribe en una fenomenal carrera de Galindo en el minut 87 de partit,que a l'eixida del porter local col·locava el baló fora dels seus dominis i aconseguia posar en el marcador el definitiu 1-3.
 La diferència de pegada va resultar clau per al desenllaç del partit.