diumenge, 24 de febrer del 2013

Inesperada derrota dels veterans del CF Cullera

VETERANS C.F CULLERA 2 - VETERANS OLIMPIC DE CATARROJA 3

Una jornada més el vent es va erigir en protagonista, fent pràcticament impossible embastar jugades. El primerenc gol , obra de Jorge, va ser neutralitzat per l'equip local en el minut 44 de partit per mitjà del seu davanter Ruben Pelaez qui llança una falta des de la banda dreta i el seu passe és desviat per un defensa del Catarroja introduint el baló en el fons de la porteria arribant al descans amb el resultat 1-1 en el marcador.
En la segona part Veterans C.F Cullera van intentar arribar amb mes perill a la porteria de l'Olimpic de Catarroja però va ser un partit molt complicat, el baló,es perdia massa ràpid i açò provocava moltes dificultats a l'hora de poder fer algunes jugades de verdader perill.Però fruit de l'interés que els seus jugadors estaven realitzant s'aconseguia un nou gol per mitjà de Ruben Pelaez qui de fort xut batia al porter visitant col·locant 2-1 en el marcador en el minut 66 de partit.

A partir del gol, i a poc a poc Veterans C.F Cullera va anant perdent el seu lloc en el camp,no es tènia el baló,excessives faltes a la vora de l'àrea,no tindre jugadors frescos per als minuts finals,van ser factors determinants perquè s'escaparen per primera vegada els punts en joc,de la "Partideta".
El 2-2 minut 80 de partit,jugada en la qual el davanter visitant es porta el baló amb una falta clara que l'arbitre de la trobada no vol veure.
El 2-3 minut 90 de partit,on l'arbitre no veu unes clares mans,per a controlar el baló dins de l'àrea .