dilluns, 18 de febrer del 2013

Derrota dels veterans del CF Cullera

VETERANS DE PICASSENT 2 - VETERANS C.F CULLERA 0

No ha pogut ser.
D'aquesta manera comença la crònica del partit entre el Picassent i el Cullera veterans, el resultat final del qual ha sigut de 2 a 0 favorable a l'equip local, Picassent. El Cullera, ha fet un bon exercici d'entrega i lluita, després dels infortunis que en la jornada de hui se li han presentat.
 L'equip visita al líder en molt pocs efectius, entre lesions, grips, sancionats i algun contratemps. Damunt, als set minuts, una entrada al porter Pepe Garcia, el va deixar fora del partit,a l'haver d'abandonar el camp amb el muscle dret fora de lloc, i per tant haver d'acudir a la clínica per a veure l'abast de la lesió. En el seu lloc, va haver d'ocupar la porteria Javi, un jugador de camp, i l'únic canvi que disposaven era el míster, Juán, amb la qual cosa s'esgotaven tots els recursos.
 En la primera falta que van tirar a porta, Javi no va poder fer res per detindre el tir a l'esquadra. Mal pintaven les coses, però l'orgull i la tenacitat de tots, van fer que l'equip local es desesperaren al veure que encara sense porter, no eren capaços de fer jugades clares de gol que es presumien davant de  tots els elements en contra que li van sorgir al Cullera. En la segona part, seguien els contratemps, Luis es lesionava, amb la qual cosa va haver de col·locar-se de porter i Javi passar a jugar en el centre del camp.
Cal donar, per satisfactori el resultat vist lo vist, almenys s'ha conservat el gol-average favorable.
Felicitar tots els jugadors, per l'esforç, i esperar que la pròxima jornada contra el Catarroja, canvien les coses, i es puga competir amb mes garanties. Al Cullera, li queda el sabor amarg, de no haver pogut competir este partit amb igualtat de condicions, probablement, potser, la història hauria pogut ser diferent.