dissabte, 2 de febrer del 2013

Nova victòria de l'Infantil del Sucro Fs

Sucro-5 La Salle-1 (13a jornada de lliga)

Nova victòria de l'Infantil del Sucro davant La Salle, un bon rival que ha posat les coses difícils als nostres, sobre tot en la primera part. El partit començava i els visitants s'avançaven prompte en aprofitar la primera ocasió que disposaven. Amb 0-1 els nostres es volcaven però no estaven encertats davant un equip que eixia també amb perill a la contra. Després de desaprofitar vàries ocasions, el Sucro aconseguia empatar (1-1) en l'ecuador d'aquesta primera part i certificava la remuntada (2-1) en l'últim minut abans del descans. En la segona, el partit ja es desnivellaria i els nostres s'imposaven més clarament. Els gols del Sucro han sigut de Diego, Isidre, Pablo M., Jaume i Eloy.
INFANTIL: Sucro-5 La Salle-1 (13a jornada de lliga)

Nova victòria de l'Infantil del Sucro davant La Salle, un bon rival que ha posat les coses difícils als nostres, sobre tot en la primera part. El partit començava i els visitants s'avançaven prompte en aprofitar la primera ocasió que disposaven. Amb 0-1 els nostres es volcaven però no estaven encertats davant un equip que eixia també amb perill a la contra.  Després de desaprofitar vàries ocasions, el Sucro aconseguia empatar (1-1) en l'ecuador d'aquesta primera part i certificava la remuntada (2-1) en l'últim minut abans del descans. En la segona, el partit ja es desnivellaria i els nostres s'imposaven més clarament. Els gols del Sucro han sigut de Diego, Isidre, Pablo M., Jaume i Eloy.