dissabte, 16 de febrer del 2013

Nova victòria de l'aleví del Sucro Fs

ALEVÍ: Sucro-7 Levante Dominicos "B"-1 (15a Jornada Lliga)

Bona victòria del Sucro Aleví davant un rival que, malgrat el que puga semblar pel resultat final, no ha posat les coses gens fàcils. La primera part ha estat molt nivellada i, el gol dels nostres al minut 8, era contestat poc després pel visitants (1-1). Amb empat al marcador s' arribaria al descans. En el segon temps el Sucro eixia més centrat i prompte feia dos gols seguits que serien una llosa per al Levante Dominicos, que ja no podria remuntar. Els nostres encara rematarien més el partit amb 4 gols més. Els gols han sigut de Jaume (3), Noel (2), Jose i Carles.