dissabte, 2 de febrer del 2013

Clara victòria dels sèniors del Sucro Fs

Sucro-8 La Safor-2 (16a jornada lliga)

Bona victòria del Sucro Cullera i bon començament de la segona volta per al nostre equip. El partit començava amb el Sucro controlant el joc. Prompte arribarien les primeres ocasions i Pendi, al minut 6, convertia el primer. La Safor tenia la seua però Quique la treia en el peu. Al 13, Jose David feia el segon i en el 17 en caurien dos de colp, a càrrec d' Alan i Ernesto. Amb 4-0 i el partit mig sentenciat, s'arribava al descans. En la segona Ernesto feia el quint al primer minut de la reanudació, gol que feia reaccionar als de Gandia que retallarien distàncies amb dos gols seguits (min. 8 5-2) però el Sucro contestava ràpidament, també amb dos gols de Raul i Carlos,min.10 7-2) i el partit, ja perduda l'emoció del resultat, i amb el Sucro amb 5 faltes, concluia amb dos dobles penaltis parats per Moises i un últim gol d'Ernesto (8-2) que tancava el partit amb un bon resultat per als nostres.
SÉNIOR: Sucro-8 La Safor-2 (16a jornada lliga)