dijous, 7 de febrer del 2013

Horaris Partits Sucro Fs

Horaris Partits.
Vos deixem els horaris dels pròxims partits dels nostres equips per al cap de setmana que ve. Com sempre, en rosa, els partits que es juguen a casa.

Aquesta setmana tots els partits es juguen dissabte. De matí, és l'Aleví qui comença el primer, amb el seu desplaçament al camp del Puzol "B", colista del grup amb zero punts. Els nostres, que van quarts, intentaran no deixar-se sorprendre i continuar sumant punts. Continua la jornada amb el partit de l'Infantil, que juga al camp del Jesús Maria "A", penúltim classificat, a les 11:45. El nostre equip, que continua primer, no s'haurà de confiar davant un equip que últimament porta una bona progressió. El Prebenjamí conclou la jornada matutina amb el seu partit al Pavelló contra el Chiva, que va tercer, a les 12 h. Els nostres menudets, que encapçalen la classificació del grup A, intentaran fer-ho be i guanyar el partit.
La jornada continua per la vesprada amb la resta dels partits. El Benjamí, que va quart, juga al Pavelló a les 17 h., contra el CEU San Pablo "B", colista de la classificació. Els nostres intentaran continuar la seua progressió i sumar més punts. A la mateixa hora, però en Segorbe, el Sénior s'enfronta a l'equip d'aquesta localitat. Els nostres, que es troben tercers amb un partit menys, juguen en casa d'un equip que, encara que es troba al lloc 10, és un difícil rival, sobre tot en sa casa. Per últim, la jornada acaba amb el partit del Femení, a les 18:30 h. al Pavelló. Les nostres xiques, que van al lloc 7é, intentaran fer un bon partit davant un rival de la part alta de la taula (Maristas, lloc 4 amb un partit menys).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada