dijous, 21 de febrer del 2013

Horaris Sucro Fs

Vos deixem els horaris dels pròxims partits dels nostres equips per al cap de setmana que ve. Com sempre, en rosa, els partits que es juguen a casa.
 
Aquesta setmana tots els partits es juguen dissabte. De matí, és el Benjamí qui comença el primer, amb el seu desplaçament al camp del Jesús Maria "B", sext classificat. Els nostres, que van quarts, hauran de matinar (9:15) per tal d’intentar fer un bon partit i seguir millorant  . Continua la jornada amb el partit del Prebenjamí que juga al camp del Chiva, un difícil rival de la part alta de la taula, a les 11:00 h. Els nostres menudets intentaran donar guerra i continuar aprenent. L’Aleví conclou la jornada matutina amb el seu partit contra La Salle, que va sisé, a les 12 h. L’equip, que va segon, intentarà fer-ho be i seguir amb la seua progressió.
La jornada continua per la vesprada amb la resta dels partits. El Femení, que es troba al lloc 7, juga en Chiva, penúltim classificat, a les 16:00 h.  Les nostres xiques intentaran no deixar-se sorprendre i traure un bon resultat. Per últim, el Sénior és l’únic que juga al Pavelló esta setmana (17:00). Els nostres, que van tercers, s’enfronten al colista, el Requena. Malgrat això, no hauran de confiar-se davant un equip que ja ha donat alguna que altra sorpresa  en una lliga tan complicada com la tercera divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada