dimarts, 26 de febrer del 2013

Balanç cap de setmana del CF Cullera

SETMANA NEGATIVA EN RESULTATS PER AL C.F. CULLERA

El cap de setmana començava amb la important victòria del cadet A davant
el Plus Xàtiva (foto) que consolida als nostres a la zona mitjana de la classificació,
allunyant-los 5 punts als equips en zona de problemes.
 A primera hora de la vesprada del Dissabte els veterans disputaven, amb el vent de protagonista, la segona plaça de la seua lliga federada davant l´Olímpic de Catarroja,
que es va adelantar en el marcadosr en el tram inicial del partit. Afortunadament i mitjançant Rubén Peláez, que anotà en dues ocasions, aconseguien els veterans capgirar el marcador. En els últims 10 minuts de joc, l´arbitre del partit va perjudicar al nostres permetent dos gols visitants amb falta.
No va tindre millor sort el juvenil, que tot i marcar en el tram inicial del partit, es
va veure sorprés en una jugada aïllada del Ondarense a la que els nostres contestaren
en nombroses i clares ocasions (foto) que no es varen materialitzar. Per contra, en altra
jugada allada en el tram final del partit feia l´Ondarense un injust 1-2 que ja
resultaria inamovible.
 A continuació del juvenil jugava el filial, que tampoc va tindre el seu millor dia.
Tot i que els nostres disposaven de varies accions clares, el Finestrat creava perill
a la contra (foto) fins que al voltant del minut 40 va aconseguir fer un 0-1 amb el
que s´arribava al descans. En la reanudació més del mateix, el filial intentant-ho
davant un afortunat Finestrat conscient de que les seues últimes opcions de salvar la
categoria passaven per l´Aèria i disposava d´algunes accions a la contra que finalment
li possibilitaren fer el 0-2. No abaixà els braços el filial que va tancar en l´àrea als visitants, però en una acció aïllada i de fort xut de fora l´àrea, que es colà fregant el
travesser de Pau, aconseguia el 0-3 el Finestrat. Varen seguir intentant-ho els nostres
que finalment aconseguien un merescut gol i un segon gol que inexplicablemt
l´arbitre del partit anul·lava. Ja amb el filial volcat, en les acaballes del partit aconseguía el Finestrat, de nou a la contra, tancar un partit que tot i el resultat no meresqué perdre
el Cullera B.

Ja en Diumenge de vesprada, el femení viatjava al Quatre Camins de Carcaixent, equip quart classificat de la lliga i aspirant al principi de la mateixa a l´ascens. En la primera part les xiques mostraren una molt bona actitud, tancant correctament espais (foto) i eixint a la contra. En el tram final de la primera part, i en dues ocasions, producte primer d´una recuperació i després d´aprofitar una indecisió, aconseguia el Carcaixent una ventaja que en la segona part es va ampliar, més per efectivitat de les locals que
per mèrits efectius d´un i altre equip.
A la mateixa hora en la vesprada del Diuemnge, l´equip de Preferent començava bé el partit al camp del Castellonense, amb domini de joc i esperit de portar la iniciativa. En
el minut 6 Edu López  superava, en llançament de falta, al porter local David, adelantant al Cullera en el marcador. Amb el vent al favor i en l´empenta del gol, el Cullera, mitjançant Guillem, Mario, Raúl i Jabu marraren diverses ocasions sumades a bones intervencions de David que no varen permetre al Cullera arribar al descans amb major diferència.
En la reanudació i amb vent a favor, va ser el Castellonense qui tingué alguna acció puntual fins que en el minut 70, aprofitant un error del Cullera en la treta d´una banda, Real aconseguia igualar un marcador que ja no es mouria tot i que el Cullera ho va intentar (foto) sense ocasions tampoc massa clares.
Les pròximes setmanes son claus per a definir els diferents objectius dels equips involucrats en ascensos i descensos i resulta fonamental concienciar-nos, davant d’un calendari carregat d´esdeveniments en les pròximes setmanes, de que és possible si realment ens ho proposem el consolidar els objectius plantejats a l´inici de temporada.