dilluns, 11 de febrer del 2013

Els regatistes Marc Jovani i Rocio Piris Homenatjats

ELS CULLERENCS JOVANI I PIRIS HOMENATJATS EN LA FESTA DE LA VELA
Els regatistes de Cullera Marc Jovani i Rocio Piris reben pels èxits aconseguits el reconeixement de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana. Els cullerencs s'han convertit en els millors esportistes en esta modalitat.

La Festa de la Vela va premiar el passat dissabte als millors esportistes de la Comunitat Valenciana del 2012. L’esdeveniment que es va realitzar en l’Edifici Veles i Vents de València va reconéixer més de 200 regatistes pels seus resultats internacionals, nacionals i autonòmics al llarg del 2012. 
Els regatistes  Marc Jovani i Rocío Piris, en representació del Club Naútic de Cullera, van rebre de mans del president de la federació el guardó que acreditava la seua trajectòria nacional durant l’any 2012.
Per la seua banda el regatista de Suecà Serafin Sanz de l’equip Elecar 2001 va rebre el guardó pel resultat obtingut en la passada edició de la copa d’Espanya de Catamarans en la clase hobie cat 16.
Durant l’esdeveniment es va presentar també la València Boat Xou, el saló nàutic internacional que se celebrarà entre el 18 i el 22 d’abril; el suport de la FVCV a la candidatura de València, com subseu olímpica de Vela del projecte Olímpic Madrid 2020; i El Projecte Preolímpic de la FVCV per a potenciar la creació d’un equip preolímpic de la Comunitat valenciana per als JJOO de Rio i de València. 
El president de la FVCV, José Martinez, va inaugurar la Festa de la Vela amb un discurs en què va fer referència als èxits del 2012, i va assenyalar les línies que marcaran el 2013.

El 2012 ha sigut un any ple d’èxits esportius per als esportistes de la Comunitat Valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada