dimarts, 12 de febrer del 2013

Bon cap de setmana per al CF Cullera

CAP DE SETMANA IMPECABLE PER ALS EQUIPS DEL CF CULLERA
Tots els equips de futbol 11 que han jugat este cap de setmana han aconseguit la victòria

Cap de setmana especialment meritori en quant a resultats per al C.F. Cullera ja que tots i cadascún dels equips de futbol 11 que jugaren aconseguren la victòria, des de l´equip de Preferent fins a l´infantil B. A continuació fem un breu repàs als partits dels equips amb major component competicional.
 En el matí del Dissabte important victòria del Cadet A davant el Bellreguard (2-1) que
els situa al lloc 10 amb 23 punts després de 18 jornades, obtenint 5 punts de marge
respecte als llocs de descens.
 Ja per la vesprada el primers en competir varen ser els veterans, que disputaven en l´Aeria un important partit davant El Perellò tractant de posar-li-ho difícil a l´enguany no tan intractable Picassent. Tot i el control defensiu, donat el fort vent que dificultava la creació de joc, li costava als veterans crear ocasions clares, fins que al minut 32, Rubén Peláez va aprofitar un penalty per inagurar el marcador. En el minut 41 Carlos Moreno, aprofitant una errada del porter visitant establia un 2-0 que pareixia sentenciar el partit. Tot i que en la segona part els nostres arribaren a quedarse amb 9 jugadors, amb una òptima actitud defensiva i amb molt de treball, aconseguiren anular l´ofensivitat visitant emportant-se els tres punts de manera meritòria.
 A la mateixa hora que els Veterans jugava l´amateur de Preferent (foto), davant un Jávea que no havia perdut encara a casa com a local, i possible rival directe en la lluita per els llocs de promoció d´acens a Tercera Divisió, molt en les seues aspiracions de seguir posant pressió a Sueca i Benigànim. En el tram inicial de la primera part el Cullera va eixir decidit a guanyar el partit (foto) i Mario i Guillem disposaven de diverses ocasions per adelantar-se. Conforme avançava la primera part el partit es diluia arribant-se al descans amb molt poques oportunitats adicionals pero amb l´equip cullerenc carregat amb 5 tarjetes grogues per només 2 dels locals. Mala sort per al Jávea que en la reanudació va vore expulsats per dobles grogues després dos accions molt clares als seus dos jugadors amonestats, Ivorra i Sito, el que aprofita inmediatament el Cullera mitjançant Guillem per adelantar-se en el marcador en aprofitar un remat de cap al segon pal. Domini clar del Cullera i ocasions d´Ortega, Guillem, Mario ... per acabar en determinació, tot i el nerviosisme del tram final, obtenint una victòria que almenys l´aproxima a l´Alginet.
Al voltant de les 18 hores del Dissbate, el filial, que comença a agafar-li el pols a la categoria, rebia al lider Ciudad de Benidorm. En un eixida amb molta concentració i fenomenal actitud per part dels nostrs, el partit es posava favorable al voltant del minut 10, quant Bañó establia de cap un 1-0.que va desconcentrar als visitants. Tot i el domini
del Ciudad de Benidorm, l´amateur B va aconseguir amb bon posicionament i compensació de línies (foto) anul·lar el important potencial vistant arribant al tram final del partit amb ventaja al marcador. Al voltant del minut 85, en jugada amb baló centrat per l´esquerre de l´atac local, s´establia el 2-0 definitiu davant una indecisió en l´eixida del porter visitant.cuarta victória en 5 jorandes, i que li dona 4 punts de ventaja respecte als llocs de descens, que li permetrà afrontar els pròxims partits amb major confiança.
En la vesprada del Diumenge el Juvenil ens donava una nova alegria no exenta de patiment.En una eixida excepcional de l´equip davant l´Sporting Benissa, Diego encertava per dos vegades en la porteria contraria, posant de cara un partit que es complicaria en dos accions aillades en les que el Benissa, a la contra, igualava el partit abans del descans. En la reanudació els de Pintos ho varen intentar de totes les formes, (foto) tot i que en un joc no massa fluit, disposant de diverss oportunitats fins que el el minut 87 i després de fallar el Benissa una única pero molt clara doble ocasió, era de nou Diego qui de inteligent vaselina, establia un 3-2 que obria les portes al difinitiu 4-2 aconseguit a la contra en l´ultim moment del partit i que deixa al Juvenil tercer a només 2 punts del segon classificat Jove Español. Especialmetn meritori el que està fent el juvenil del Cullera, un equip conformat majoritàriament per juvenils de primer any i amb només 3 juvenils de tercer.